بصیرتی ها

بصیرتی ها

تحقیق-تفکر-تحلیل
بصیرتی ها

بصیرتی ها

تحقیق-تفکر-تحلیل

تاریخچه شیطان پرستی

                                           

شیطان پرستی و یا همان سیطنیسم را میتوان به دو دوره کهن و نوین تقسیم کرد.

شیطان پرستی کهن :

در مورد شیطان پرستی و ریشه های اصلی آن اطلاعات دقیقی در دست نیست و فقط همین مقدار میتوان بیان کرد که شیطان پرستی به شیوه کهن به هزاران سال قبل بر میگردد. گروهی مهد پیدایش شیطان پرستی را بابل و و مصر میدانند ، آنها میگویند اقوامی در این مناطق زندگی میکردند که قائل بودند نیروی اهریمنی روزی بر قدرت یزدانی غلبه میکند و جهان را در سلطه خود خواهد گرفت و بالاخره در جنگ بین خدا و شیطان آنکه نابود شدنیست خداست. آنها میگفتند شیطان با چشم خود که در بالای یکی از اهرام مصر قرار دارد به دنیا نظاره میکند و با قدرت خود پیروانش را یاری میرساند .

گروهی دیگر مهد شیطان پرستی کهن را امریکای جنوبی میدانند و معتقدند شیطان برای اولین بار در این نقطه از کره خاکی پرستیده شد و سپس به نقاط دیگر جهان سرایت کرد اما آنچه نظریه اول را تائیید میکند کوچ این طایفه به مناطق شمالی عراق و سپس بخشهای غربی ایران است که هنوز هم در مناطق شمالی عراق و غربی ایران این گروه در حال زندگی میباشند .

از لحاظ اصول اعتقادی شیطان پرستی کهن به اندازه شیطان پرستی نوین تئوریزه نشده بود و فقط دو اصل اساسی داشتند که اصول دو گانه آنها عبارت بود از "پرستش بی قید و بند شیطان" و "تن دادن به هر پلیدی برای نزدیک شدن هر چه بیشتر به شیطان" ؛ و بر مبنای همین اصل از هر خوبی حتی تمیزی هم دوری میجستند و همین امر با عث شیوع بیماری ها و کوتاهی عمر در بین این طایفه میگردید .


شیطان پرستی نوین :
بعد از افول چند صد ساله شیطان پرستی کهن ، در قرن 14 میلادی شیطان پرستی نوین در اروپا توسط گروه های کنت گرایی که اجداد آنها به زور مسیحی شده بودند پایه گذاری شد. این نوع از شیطان پرستی که به جادوگری شباهت زیادی داشت توانست در اروپا و امریکای جنوبی طرفداران بسیار زیادی پیدا نماید تا آنجا که نگاشته ها حاکی از آن است که اجتماعات بسیار بزرگی از شیطان پرستان و جادو گران در نقاط مختلف اروپا تشکیل میشد و حتی در بعضی از این اجتماعات مثل شنبه بازار جادوگران در کنار کوه آلپ بیست و پنج هزار جادوگر وشیطان پرست جمع میشدند .
شیطان پرستی نوین در قرن 19 میلادی مورد توجه گروه های فرماسونر قرار گرفت و در همان تاریخ "سرفرانسیس داشود" به همراه گروهی از اشراف انگلستان که عضو یک گروه فراماسونری بودند ، گروهی شیطان پرست را به نام باشگاه آتش جهنم تاسیس کردند بدین صورت شهر لندن در قرن 19 پایتخت شیطان پرستی نوین جهان شد .
دهه 1960 سر آغاز فصلی جدید برای شیطان پرستان بود. آنها که تا آن زمان مجبور بودند عقاید خود را تا حدودی مخفی نگه دارند و توسط هیچ قدرتی در دنیا به صورت رسمی حمایت نمیشدند ، مورد حمایت مادی و معنوی سرمایه داران یهود قرار گرفتند . صهیونیزم که با اغراض صهیونیستی و ضد بشری شروع به حمایت گسترده از این تفکر غیر انسانی نموده بود از هیچ کمکی در راستای نشر تفکر تاریکی دریغ نکرد و این آغاز جهشی موثر برای گسترش شیطان پرستی به شمار میرفت که منجر به گسترش آن در تمام دنیا گردید .

تفاوت شیطان پرستی کهن و نوین :

شیطان پرستی کهن اعتقادی شبه فلسفی بود که منشا آن خطای در پیدا کردن قدرت حقیقی در عالم بود. شیطان پرستان کهن انسانهایی بودند که به خاطر دوری از مضامین وحیانی و عدم دسترسی به حقایق عالم به دام دشمن قسم خورده خود افتاده بودند و مسیر پرستش او را پیش گرفته بودند تا شاید از این رهگذر از گوشه ای از قدرت او بهره مند شوند ؛غافل از اینکه قدرت مطلق در عالم قدرتی است الهی و ربانی که هیچ قدرتی را یارای مقابله با او نیست و اگر شیطان کوتاه زمان دنیا را فرصت اظلال دارد از آنجاست که عامل امتحان و غربال بندگان مخلص از ناخالصان است .
اما شیطان پرستی نوین گرچه شاید در ابتدا در قرن چهاردهم با همین رویکرد آغاز به کار نمود اما بعد از گذشت زمانی در قرن 19 تبدیل شد به ابزاری در دست صاحبان سرمایه در جهان که همان تفکر یهودی صهیونیزم بودند. همانهایی که امروز نیز حامیان اصلی تفکر سیطنیسم میباشند .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد